Klik hier om naar de homepage te gaan

WIE ZIJN WIJ

Schildersbedrijf Oog voor kleur

Is geen traditioneel schilders bedrijf zoals we het allemaal kennen. natuurlijk verzorgen we ook totaal onderhoud aan al uw vastgoed, zowel binnen als buiten. ook glasvezel behang en afwerking van wanden en muren met latex verven horen daar natuurlijk bij. Met de beste materialen en gereedschappen kunnen we elke klus grondig en zoals het hoort te lijf gaan. ook voor het vervangen van glaslatten en houtrot reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij alleen de beste materialen gebruiken zal uw periodieke onderhoud makkelijker en sneller verlopen. Wat voor werkzaamheden we ook doen, kwaliteit en zorgvuldigheid staat bij ons voorop! Als de klant uiteindelijk tevreden is, dan zijn wij het ook!

Zelf schilderen, hand in hand met de vakman

Maar onze ambitie is om binnen het schildervak de doe-het-zelf-schilders onder ons een helpende hand te bieden. U kunt zelf veel doen om de kosten te reduceren.

U moet wel letten op specifieke aandachtspunten die het behoud van uw houten ramen en kozijnen moeten garanderen. Ondanks alle nieuwe materialen en gereedschappen die voortdurend op de markt verschijnen om het de doe-het-zelver gemakkelijker te maken, moet het uiteindelijke resultaat toch uit de vingers en uit de ervaring van de vakman komen. Met ons als ruggesteun brengen we samen elke klus tot een respektabel einde.

Ook zal uw schilderwerk aan de buitengevels langer onderhoudsvrij zijn! Een extra besparing van tijd en geld dus!