Klik hier om naar de homepage te gaan

ZELF SCHILDEREN, HAND IN HAND MET DE VAKMAN

Wij hebben zeer voordelige aanbiedingen omtrent "hand in hand met de vakman".

Wat houdt "hand in hand met de vakman" eigenlijk in:

 1. Een plan van aanpak zorgt voor systematisch aanpakken van het schilderwerk; En dus 2 à 3 keer sneller klaar, geen onnodige handelingen!
 2. Schilderwerk zal langer onderhoudsvrij zijn waardoor u dus tijd én geld bespaart!
 3. Het eindresultaat ziet er gegarandeerd strakker en verzorgder uit!
 4. U bespaart op de beste materialen en gereedschappen.
 5. Samenwerking met één van onze sociale vakmensen die duidelijk aan u overbrengt wat en hoe te doen. (telefonisch bereikbaar 8 tot 17 uur).
 6. Voor minder dan de helft van wat u een normale schilder moet betalen, toch ongeveer het zelfde resultaat.
 7. Kleuradvies

Hoe gaan we te werk?

 1. U belt of e-mailt voor een afspraak.
 2. Wij komen bij u langs en maken foto's van hetgeen u wilt schilderen.
 3. Onder het genot van een goede kop koffie gaan we bij de firma Konings in de winkel het plan verder uitwerken, en aan de hand van de foto's de juiste materialen en gereedschappen uitzoeken, waarna u zelf aan de slag kunt. (Meestal zijn de cursussen in de avonduren door de weeks)
 4. Voor werkzaamheden die niet zo eenvoudig zijn uit te voeren zoals bijvoorbeeld kitten, houtrot-reparaties of de finishing touch kunt u ons tegen een normaal schilder tarief inhuren. Dit wordt ook naadloos in uw plan van aanpak ingepast zodat u zelf toch vooruit kunt.
 5. Ook een hele klus samen werken met één van onze schilders is mogelijk. Dit geeft vele voordelen omdat u nu echt de fijne kneepjes van het schildervak van dichtbij kunt afkijken en zelf met ondersteuning kunt uitvoeren!
 6. Ook voor het kleuradvies komen wij graag langs!
 7. Na afloop van het werk komt er op locatie van het werk nog een na-controle; Even controleren of alles acceptabel is en als de klant dan tevreden is kunnen wij de rekening opmaken.